2015-12-23 10:38:47• hírek • Szatmar.ro

Beatles-karácsony!

Idén is összeáll három színész és egy zenész, hogy a tavalyihoz hasonlóan ismét fergeteges beat-bulival tegyék emlékezetesebbé karácsonyunkat! Nagy Csongor, Péter Attila Zsolt, Rapper Venz-Gábor és Cserey Csaba december 26-án ismét karácsonyi tribütkoncerttel eleveníti meg a kultikus brit banda szellemét.

A társaság tavaly karácsonykor indított el egy sorozatot, amivel hagyományt kívánnak teremteni. Egy évvel ezelőtti Beatles-bulijuk olyannyira jól sikerült, hogy idén a Szakszervezetek Művelődési Házának kisterméből annak nagytermébe költöznek.

A szatmári Beatles-csapatot négy sokoldalú művész alkotja: Nagy Csongor színművész énekel, basszusgitározik és zongorázik, Péter Attila Zsolt színművész énekel, gitározik, ukulelén és szájharmonikán játszik, Rappert Vencz-Gábor színművész énekel, gitározik, zongorázik és szájharmonikán játszik, míg Cserey Csaba zenész az ütőshangszerek jól ismert nagymestere.

A december 26-án, szombat délután 19 órakor kezdődő koncertre a belépőjegy ára elővételben 15, a helyszínen 20 lej. A jegyeket elővételben a Szakszervezetek Művelődési Házában lehet megvenni 10 és 17 óra között.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: